5 Aralık 2012 Çarşamba

Adisababa



Malzemeler
250 ml pastacı kreması
250 ml krem şanti
30 gr kiraz şekerlemesi
30 gr portakal şekerlemesi
30 gr toz antepfıstığı

Hazırlanışı
Pastacı Kremasını kabartmak için mikserde biraz çırpın. İçine krem şantiyi ekleyin. Çırpmayı biraz daha sürdürdükten sonra kremayı 3 eşit parçaya bölün. Kremanın bir bölümüne kiraz şekerlemesini, bir bölümüne portakal şekerlemesini ve son bölümüne antepfıstığını katın. Üç kremayı da iyice karıştırın. Uzun dilimli bir kek kalıbının dibine portakallı karışımı koyarak yüzeyi düzleyin. Onun üzerine kirazlı karışımı yayıp düzleyin ve en üste fıstıklı karışımı yayın. Derin dondurucuya atarak iyice dondurun. Kalıptan bozulmadan çıkarabilmek için kalıbı sıcak suyun içinde 30 saniye bekletin. Bir tabağa çıkarıp, şekerlemelerle süsleyerek servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder