Malzemeler
250 ml pastacı kreması
250 ml krem şanti
30 gr kiraz şekerlemesi
30 gr portakal şekerlemesi
30 gr toz antepfıstığı
Hazırlanışı
Pastacı Kremasını kabartmak için mikserde biraz çırpın. İçine krem
şantiyi ekleyin. Çırpmayı biraz daha sürdürdükten sonra kremayı 3 eşit parçaya
bölün. Kremanın bir bölümüne kiraz şekerlemesini, bir bölümüne portakal
şekerlemesini ve son bölümüne antepfıstığını katın. Üç kremayı da iyice
karıştırın. Uzun dilimli bir kek kalıbının dibine portakallı karışımı koyarak
yüzeyi düzleyin. Onun üzerine kirazlı karışımı yayıp düzleyin ve en üste
fıstıklı karışımı yayın. Derin dondurucuya atarak iyice dondurun. Kalıptan
bozulmadan çıkarabilmek için kalıbı sıcak suyun içinde 30 saniye bekletin. Bir
tabağa çıkarıp, şekerlemelerle süsleyerek servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder