Malzemeler
1 adet elma
1 adet muz
1 adet çikolatalı gofret
1 paket pötibör bisküvi
1 çay bardağı dövülmüş ceviz
½ çay bardağı süt
1 çorba kaşığı kakao
1 paket bitter çikolata
1 çorba kaşığı tereyağ
Üzerine
Krema ve çikolatalı sos
Hazırlanışı
Bir kaba elma, muz ve gofreti rendeleyin. Toz haline getirdiğiniz
bisküvileri ilave edin. Ardından dövülmüş ceviz, süt ve kakaoyu ekleyin. Bitter
çikolata ve tereyağını ayrı bir kapta benmari usulü eritin. Meyveli, kakaolu
malzemeden ceviz büyüklüğünde toplar yapın. Hazırladığınız topları benmari
usulü erittiğiniz malzemeye batırıp bir tabağa dizin. Buzdolabında 1-2 saat
bekletin. Krema ve çikolatalı sos ile servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder