3 Aralık 2012 Pazartesi

Pastırmalı Milföy


Malzemeler
8-9 dilim pastırma
2 adet yumurta
4 yaprak milföy hamuru
2 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri
Tuz
Karabiber

Hazırlanışı
Milföy hamurunu çözdürdükten sonra unlu zeminde oklava yardımıyla genişletin. Su bardağının ağzı ile hamurdan yuvarlak şekiller çıkarın. Yuvarları, yağlanmış küçük kalıpların içine yerleştirin. Pastırmaları ince ince kıyıp, bir kapta yumurta, rendelenmiş kaşar peyniri, tuz ve kırmızıbiber ile karıştırın. Pastırmalı harcı yuvarlak hamurların üzerine eşit miktarda paylaştırın. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 15 dakika pişirin. Piştikten sonra milföyleri kalıptan çıkarıp sıcak olarak servis yapın J

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder