Malzemeler
8-9 dilim pastırma
2 adet yumurta
4 yaprak milföy hamuru
2 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri
Tuz
Karabiber
Hazırlanışı
Milföy hamurunu çözdürdükten sonra unlu zeminde oklava yardımıyla
genişletin. Su bardağının ağzı ile hamurdan yuvarlak şekiller çıkarın. Yuvarları,
yağlanmış küçük kalıpların içine yerleştirin. Pastırmaları ince ince kıyıp, bir
kapta yumurta, rendelenmiş kaşar peyniri, tuz ve kırmızıbiber ile karıştırın.
Pastırmalı harcı yuvarlak hamurların üzerine eşit miktarda paylaştırın. Önceden
ısıtılmış 180 derecelik fırında 15 dakika pişirin. Piştikten sonra milföyleri
kalıptan çıkarıp sıcak olarak servis yapın J
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder