1 Aralık 2012 Cumartesi

Otlu Simit


Malzemeler
400 gr. Ispanak yaprağı
1 adet yemeklik doğranmış beyaz soğan
2 çorba kaşığı zeytinyağı
4 adet yumurta
150 gr. Beyaz peynir
1 adet pastane simidi
Tuz, Pul biber

Hazırlanışı
Fırını 190 dereceye ayarlayın. Soğanı tavada zeytinyağı ile pembeleştirin. Ispanakları ve tuzu ekleyin. Yüksek ateşte karıştırarak 6-7 dakika kavurun. Simidi ortadan ikiye bölün. Yumurtaları çırpın ve yarısını ıspanağa karıştırın. Ispanakları simitlerin üzerine yayın ve kalan çırpılmış yumurtayı çatalla ezdiğiniz peynirle karıştırıp simidin üzerine dökün. Pul biber serpin ve fırında 15-20 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder